cloud

Helen Doron

Img

Személyiség- és tevékenység központú angol tanulás

Helen Doron módszer

Négy Évszak Magánóvodánkban új angol nyelvű foglalkozás került bevezetésre, melynek alapja egy, a világon egyedülálló módszer, melyet Helen Doron, brit nyelvész és pedagógus dolgozott ki.

 • Angol oktatás

  Az óvoda nepirendjébe illesztett angol figyelembe veszi a gyermekek hatékony tanulási mechanizmusait, mert személyiség- és tevékenység központú: heti rendszerességű, csoportbontásos 45 perces foglalkozás. Arra törekszik, hogy a gyermek minél inkább kihasználhassa rejtett és már kialakult képességeit, és tovább fejlessze azokat.

  A tevékenységközpontú tanulás azt jelenti, hogy az óra keretein belül a felkészült, és magas szinten képzett Helen Doron tanár, minden érzékszervet megmozgatva adja át a tudást, és bővíti az ismereteket. Élményalapú, anyanyelvi környezetet teremt a gyermekeknek.

  Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gyermekeink minél több érzékszervükkel szívják magukba az angolt, gyakorolják első szavaikat, és minél nagyobb szókészletet halmozzanak fel. A zene, a mozgás, a játék által, és a sok pozitív megerősítés hatására a gyerekek magabiztosan fogják használni az angol nyelvet.

  A tananyagcsomag tartalma:

  • Helen Doronos táska

  • letölthető dalszövegek és illusztrációk

  • kurzusonként 4 db, korosztálynak megfelelő, A4-es matricás munkafüzet